e-gym Cirkel fitness: cardio, conditie, kracht, revalidatie, ... Persoonlijke begeleiding & continue opvolging. Bewegen & trainen wordt op deze manier heel effectief & aangenaam. Ideaal voor groepen & individuen.

Het Sportsalon - ons concept

Wij bieden u een volledige workout van alle grote spiergroepen in een half uurtje tijd.

Deze workout gebeurt middels 8 toestellen met computer. U oefent een bepaalde spiergroep gedurende 1 minuut volgens een bepaald ritme, u rust een minuut uit terwijl u naar een ander toestel gaat, en oefent daarna een andere spiergroep volgens hetzelfde principe. De cirkel doet u telkens tweemaal per keer. Na 6 keren dient u een nieuwe krachtmeting te doen, waarop de computer de nieuwe gewichten berekent. U gaat voor de volgende 6 sessies weer oefenen op de cirkel doch dit maal in negatieve stand. In plaats van duwen op een toestel, zal u dienen tegen te houden, telkens in een bepaald ritme. Daarnaast heeft u de mogelijkheid nog cardio te doen op toestellen die eveneens in de cloud werken.

Onze werkwijze

Na een eerste kennismaking en als u erna beslist om een abonnement te nemen, maken we een afspraak voor de intake. Dit gesprek duurt 1 uur tot anderhalf uur. We maken dan tijd voor u om een grondige analyse te maken van uw lichaam (spiervolume, vetpercentage, verschil linker- en rechterkant van het lichaam, etc…). Ook dient u enkele algemene vragen te beantwoorden, gaande van uw motivatie tot bepaalde gezondheidsproblemen.

Tijdens die afspraak nemen we de tijd om de app uit te leggen en om de chip, die u steeds bij u dient te hebben, te activeren. Via deze chip kan u zich aanmelden op het toestel waarna het zich aanpast aan uw lichaam. We begeleiden u bij de eerste krachtmeting op alle toestellen en stellen ze in op u persoonlijk. Vanaf dit moment kan u steeds komen trainen afhankelijk van het soort abonnement.